XXI Мексикански конгрес по рехабилитационна медицина  • Мастер-клас по EМГ  •  Академия по болкаИнтернационален Конгрес в Лион Булмедика 2010VII Практически курс по клинична ЕМГВизита на проф. Джун КимураXXI Мексикански конгрес по рехабилитационна медицина

XXI Мексикански конгрес по рехабилитационна медицина се проведе на 20-23 октомври в хотел Hilton Golf and Spa Resort гр. Канкун (Мексика).

Световно известните специалисти: д-р Джун Кимура (Dr. Jun Kimura) от Япония (моторна и сензорна скорост на провеждане, инчинг, H-рефлекс, F-вълна), д-р Карлос Пинто (Dr. Carlos Pinto) от Бразилии (соматосензорни EП), д-р Луз Ма. Монтес (Dr. Luz Ma. Montes) от Мексика (визуални ЕП с ЕРГ, Р300) проведоха мастер-класове с апаратите на Neurosoft. Присъстващите лекари били приятно изненадани от броя на демонстрираните методики и качеството на получените резултати.

Нашият мексикански дилър Axontech de Mexico, S.A. de C.V. представи на своя щанд цялата гама ЕМГ и ЕЕГ апарати на Neurosoft.

Фоторепортаж

XXI Мексикански конгрес по рехабилитационна медицина XXI Мексикански конгрес по рехабилитационна медицина


Мастер-клас по EМГ в Турция: за пореден път качеството на нашите апарати е отбелязано от специалисти

Повече от 350 специалисти по ЕМГ взеха участие във втория мастер-клас по ЕМГ, състоял се от 30 септември – 3 октомври от Истанбулския университет (Istanbul Egitim ve Arastirma Hastanesi). 
Проявата, проведена в градския исторически музей, беше посветена на основните ЕМГ методики: иглена ЕМГ, джитер, макро-ЕМГ, оценяване на броя на двигателните единици (MUNE), стимулационна ЕМГ. Електромиографското оборудване беше представено от турската компания AVM. Благодарение на нейната подкрепа лекарят-консултант по неврофизиология Сергей Николаев демонстрира на участниците особеностите на стимулационната ЕМГ.
На нашите апарати изследване на единично мускулно влакно направи и известният шведски електромиографист Dr. Erick Stalberg. Той изрази удовлетворение от получените резултати и вече не за пръв път отбеляза високото качество на разработките на Neurosoft.
Повече информация за проявата търсете на www.emg2010.org  

Фоторепортаж

ist2010_1.jpg ist2010_2.jpg ist2010_3.jpg
ist2010_4.jpg ist2010_5.jpg ist2010_6.jpg


Академия по болка

Neurosoft участва във фирменото изложение по време на "Академия по болка", която се проведе в Сол Несебър Ризорт, Несебър на 10-12.09.2010. Посетителите на нашия щанд имаха възможност да получат информация за цялата гама апарати и услуги, които предлагаме на българския пазар.
Благодарим на Българско дружество по главоболие и болка и Сдружение Българско дружество по Неврология за перфектната организация на проявата и предоставената на нас възможност за контакт с нашите бъдещи и настоящи клиенти.
Akademia_150.jpg

Нашите ЕМГ и ЕП апарати на 17-ти Интернационален Конгрес в Лион.

17-тият Интернационален конгрес на френско-говорящите специалисти по електроневромиография се проведе в град Лион, Франция от 8 до 11 юни 2010 г. По време на това събитие беше организирана изложба на медицинските апарати на Neurosoft. Цялата гама от ЕМГ апаратура, произведена от Нейрософт беше демонстрирана на щанда на френския дилър Pierre Scholl (NeuroMed). 

На съпътстващите конгреса семинари бяха представени апаратите на Neurosoft. Използвайки цифровата ЕМГ и ЕП система Neuro-MEP-4, професор Joe Jabra (САЩ) демонстрира няколко начина за получаване и декомпозиция на акционни потенциали, професор Wang (Белгия) представи изследване за малки труднодостъпни нерви и мускули на долните крайници. 

Фоторепортаж

Lion_5_190.jpg Lion_3_190.jpg Lion_4_190.jpg
Оригинален текст на новината >>>

Булмедика 2010

Neurosoft участва в специализирано изложение "Булмедика 2010", което се проведе на 11-14 май 2010 г. в гр София.

На щанда на нашия представител за България фирма "Илан Медицинска Апаратура" ООД се състояла презентацията на новото програмно обезпечение за регистрация и анализ на ЕКГ и провеждане на стрес тест изследвания. Програмата е преведена на български език.


VII Практически курс по клинична ЕМГ

Като водещ световен производител на иновативна апаратура за ЕМГ, Neurosoft оказва системна подкрепа на своите дилъри в обучението и професионалната квалификация на специалистите, работещи в тази област. За седмa поредна година "Илан Медицинска Апаратура", в качеството си на дългогодишен изключителен представител на Neurosoft за България, организира интензивен практически курс по клинична електромиография. В продължение на три дни в хотел „ Сезони”, гр. Трявна над 80 невролози имаха възможност да чуят и обсъдят доклади на актуални теми в областа на клиничната електромиография, изнесени по великолепен начин от лекторите Доц. д-р. С.Г. Николаев, Русия, Доц. д-р С. Новачкова, България и Доц. д-р П. Цветанов, България.

Успоредно с теоретичната програма бяха проведени индивидуални практически обучения с апаратура и програмно обезпечаване на фирма Neurosoft.

На традиционната гала вечер, специално за участниците в курса, пя звездата на българската естрада Любо Киров от група „ ТЕ”.

Фоторепортаж


Визита на професора Джун Кимура

През декември 2009 г. професор Джун Кимура ( Jun Kimura, M.D.) посети офиса на фирма „PT. Bersaudara” – представител на Neurosoft в Индонезия (PT. Bersaudara, Jalan Penjernihan Raya No. 38 Jakarta 10210 Indonesia).
По време на своята визита, професор Кимура проведе множество презентации, използвайки електромиограф на фирма Нейрософт Нейро-МВП-4, като продемонстрира различни електромиографски методики.
Проф. Кимура обърна внимание на високото качeство на кривите, получавани с апарата Neurosoft.

Проф. Кимура е автор на световно-известната монография: «Electrodiagnosis in Diseases of Nerve and Muscle: Principles and Practice».

Фоторепортаж

KIM2.jpg KIM3.jpg KIM4.jpg
KIM5.jpg KIM6.jpg KIM7.jpg
KIM8.jpg KIM9.jpg KIM10.jpg
KIM11.jpg KIM12.jpg KIM13.jpg
Оригинален текст на новината >>>


Събития 2009 г. , Събития 2008 г.